Saznajte više o nama

Saznajte tko smo, čime se bavimo te koje tehnologije koristimo u našim uslugama

logo mockup

Pitate se...

Tko smo?

Grafiko je kreativna agencija specijalizirana za grafički dizajn, web dizajn te za izradu vizualnog identiteta. Donosimo inovativne ideje i rješenja koja pomažu klijentima u izgradnji snažne online prisutnosti i ostvarivanju njihovih ciljeva. Nudimo prilagođene dizajnerske usluge koje se temelje na detaljnoj analizi potreba i ciljeva klijenata, uz naglasak na estetiku, funkcionalnost i korisničko iskustvo. Bez obzira trebate li izraditi web stranicu, osmisliti brend identitet ili dizajnirati promotivne materijale, mi smo tu da vam pomognemo pretvoriti vašu viziju u stvarnost.

Popis tehnologije i alata koje koristimo za izradu web stranica i grafičkih vizuala kako bismo postigli visokokvalitetan dizajn i optimalnu funkcionalnost možete pogledati niže na stranici.

Adobe Photoshop

Photoshop je profesionalni grafički program koji se koristi za uređivanje i manipulaciju fotografija, stvaranje grafika i ilustracija te dizajniranje vizualno atraktivnih materijala.

Adobe Illustrator

Illustrator je vodeći vektorizacijski program koji se koristi za stvaranje preciznih, skalabilnih i visokokvalitetnih ilustracija, logotipa i drugih dizajnerskih elemenata.

Adobe InDesign

InDesign je profesionalni program za desktop izdavaštvo koji omogućuje dizajniranje i sastavljanje visokokvalitetnih publikacija poput časopisa, knjiga, letaka i brošura.

HTML

HTML (HyperText Markup Language) je osnovni jezik za izradu web stranica koji se koristi za strukturiranje i prikazivanje sadržaja na internetu.

CSS

CSS je jezik za stiliziranje web stranica koji se koristi za definiranje izgleda i dizajna elemenata na stranici, poput boja, fontova, rasporeda i efekata.

JavaScript

JavaScript je programski jezik koji se koristi za interaktivnost web stranica i pruža mogućnost dinamičkog upravljanja sadržajem i funkcionalnostima.

PHP

PHP je skriptni jezik za razvoj dinamičkih web stranica, omogućujući fleksibilnost pri interakciji s bazama podataka i implementaciji korisničkih funkcionalnosti.

jQuery

jQuery je brz i fleksibilan JavaScript framework koji olakšava razvoj dinamičnih i interaktivnih web stranica, omogućujući jednostavnu manipulaciju elementima.

Bootstrap

Bootstrap je napredan CSS framework koji omogućuje brzu i jednostavnu izradu responsivnih, modernih i privlačnih web stranica.

Zatražite ponudu!

Zajedno ćemo raditi na stvaranju snažne online prisutnosti koja će vam pomoći da se istaknete u konkurentnom digitalnom svijetu. Ne čekajte više, zatražite besplatnu ponudu i krenite prema uspjehu!