Portfolio: Web dizajn

Inovativne web stranice s modernim dizajnom i funkcionalnošću za pozitivno online iskustvo

praonica rublja vuksic mne viskovo rijeka

Vukšić M.N.E. Praonica

Vukšić praonica rublja pruža vrhunsku uslugu pranja, sušenja i peglanja rublja te temeljito čišćenje apartmana. Koriste modernu opremu i ekološki prihvatljive deterdžente za besprijekornu čistoću i svježinu.

www.vuksic-mne-praonica.hr
trakošćan adventura quad vožnje i izleti

Trakošćan Adventure

Trakošćan Adventure je agencija koja pruža avanturistički doživljaj u prirodi koji uključuje nezaboravnu vožnju quad vozilima te grupne izlete u kojima se s stručnim vodičima istražuje Hrvatsko zagorje i njegove ljepote.

www.trakoscan-adventure.hr
sparkle squad kemijsko i dubinsko ciscenje

Sparkle Squad

Sparkle Squad je tvrtka specijalizirana za dubinsko čišćenje namještaja, automobila, kamena te apartmana, kuća i poslovnih prostora. Pružaju visokokvalitetne usluge čišćenja, ostavljajući svaki prostor blistavo čistim.

www.sparklesquad.hr
htb cnc obrada metala

HTB CNC

HTB CNC d.o.o. osnovan je 2018. godine sa sjedištem u Viškovu. Njihova primarna djelatnost je strojna obrada metala te obrađuju aluminij, mesing, čelik, inox, plastike, titan te uspješno posluju diljem Europe.

www.htb-cnc.hr
kreativa projekt poslovni planovi

Kreativa Projekt

Kreativa Projekt je agencija koji se bavi savjetovanjem i pružanjem stručne pomoći u pripremi i provedbi projekata iz fondova EU te izradi poslovnih planova, studija i ostalih elaborata u svrhu razvoja poslovanja.

www.kreativa-projekt.hr
teamlux elektroinstalacije

TeamLux

TeamLux d.o.o. je tvrtka koja se bavi elektroinstalacijskim radovima - uvođenje električnih instalacija, ispitivanje postojećih te adaptacija dotrajalih. Posluju na području Primorsko-goranske i Istarske županije.

www.teamlux.hr
laveruda apartman u puli

LaVeruda Apartment

Apartman LaVeruda smješten je 900 metara od centra Pule, na Verudi. Nalazi se na idealnoj lokaciji tako da automobil nije potreban, sve je dostupno u nekoliko minuta hoda, od centra grada pa do raznih plaža.

www.laveruda-apartment.com
cnc alati prodaja alata

CNC Alati

Tvrtka CNC ALATI d.o.o. je osnovana 2022. godine sa sjedištem u Hrženici kod Ludbrega s tendencijom dostupnosti kvalitetnih alata u strojnoj obradi kako velikim, srednjim tako i malim poduzetnicima.

www.cnc-alati.hr
plastik proizvodnja plasticne ambalaze

Plastik

Plastik je obrt s 30 godina iskustva u proizvodima plastične ambalaže. U ponudi imaju proizvode različitih oblika, dimenzija i namjena kao što su PE i PET ambalaža za vodu, vino, kemikalije, mlijeko i mliječne proizvode.

www.plastik-rijeka.com

Zatražite ponudu!

Zajedno ćemo raditi na stvaranju snažne online prisutnosti koja će vam pomoći da se istaknete u konkurentnom digitalnom svijetu. Ne čekajte više, zatražite besplatnu ponudu i krenite prema uspjehu!