Poslovni paketi

Poslovni paketi prilagođeni potrebama tvrtki, pružajući rješenja za izradu grafičkih vizuala te izradu i održavanje web stranica

Izrada vizualnog identiteta

Uz dizajn vizualnog identiteta, nudimo pakete koji uključuju izradu logotipa, grafičkih elemenata i svih potrebnih grafičkih vizuala kako biste imali dosljedan i prepoznatljiv vizualni identitet za vaše poslovanje.

Profili na društvenim mrežama

Izrada profila na društvenim mrežama ključna je za uspostavljanje komunikacije s ciljanom publikom. Kvalitetno izrađen profil može privući veći broj pratitelja i potencijalnih klijenata te omogućiti aktivnu interakciju i promociju sadržaja.

Izrada i održavanje web stranice

Paketi za izradu i održavanje web stranice koji uključuju sve potrebno za stvaranje funkcionalne web stranice. Bez obzira na vaše potrebe, pružamo rješenja koja vam omogućuju da imate profesionalnu stranicu koja privlači posjetitelje.

Hosting i registracija domene

Nudimo uslugu registracije domene u vaše ime kako biste osigurali jedinstvenu web adresu za vaše poslovanje. Također vam pružamo podršku pri odabiru hostinga, osiguravajući da vaša web stranica bude sigurna i pouzdana.

ZA MALE PODUZETNIKE

BASIC PAKET

500€


popularno

ZA SREDNJE PODUZETNIKE

STANDARD PAKET

1000€


ZA VELIKE PODUZETNIKE

PREMIUM PAKET

1500€


Zatražite ponudu!

Zajedno ćemo raditi na stvaranju snažne online prisutnosti koja će vam pomoći da se istaknete u konkurentnom digitalnom svijetu. Ne čekajte više, zatražite besplatnu ponudu i krenite prema uspjehu!