Uvjeti korištenja

Pročitajte uvjete korištenja naše web stranice

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge s GRAFIKO web stranice. Korištenjem bilo kojeg dijela GRAFIKO web stranice te svih njezinih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja GRAFIKO web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj GRAFIKO web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja GRAFIKO web stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja imatelja prava GRAFIKO web stranice i drugih vlasnika autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela GRAFIKO web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava imatelja prava GRAFIKO web stranice i podložno je tužbi.

Sigurnost

Korištenjem sadržaja GRAFIKO web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja GRAFIKO web stranice te prihvaća koristiti njezin sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Nastojat ćemo GRAFIKO web stranicu zaštiti od virusa i drugih malicioznih i štetnih softvera, ali ne jamčimo njihovu potpunu odsutnost. S tim u svezi, upućujemo korisnike GRAFIKO web stranice na poduzimanje potrebnih mjera zaštite kao što su npr. uporaba vlastitih antivirusnih programa.

Linkovi

GRAFIKO web stranica može sadržavati linkove na ostale internet stranice ili izvore. GRAFIKO nije odgovoran za tekstualni i/ili reklamni sadržaj, odnosno za proizvode koji su na tim web stranicama/izvorima ponuđeni, a nije odgovoran niti za sadržaj koji je putem njih dostupan; mogućnost korištenja ili točnost sadržaja. Linkove koristite na vlastitu odgovornost.

Prestanak korištenja

Ukoliko se ne slažete s Uvjetima korištenja te Pravilima privatnosti GRAFIKO web stranice ili ukoliko niste zadovoljni njezinim sadržajem ili uslugama koje ona pruža, prekinite s korištenjem GRAFIKO web stranice te njezinih usluga.

Izmjene uvjeta korištenja

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i ne odgovaramo za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Svaka izmjena objavljena na ovim web stranicama, od strane GRAFIKO, odmah postaje važeća, a svako daljnje korištenje GRAFIKO web stranice ili ponuđenih usluga podrazumijevat će Vaše prihvaćanje izmijenjenih odredbi.

Kontakt informacije

Vlasnik ove web stranice je GRAFIKO, Benčani 14b, 51216 Viškovo , Hrvatska, te istima i upravlja. Sve upite koji se odnose na GRAFIKO web stranicu ili njezine Uvjete korištenja možete uputiti na email adresu: info@grafiko.hr